INDRETNING

Individuel indretning

Stueplan med store åbne rum . Køkken, bryggers, badeværelse og depot.

Valgfri indretning af 1. salen - 2, 3 eller 4 værelser, badeværelse med vaskesøjle

Klik på tegning for stort billede

Tilvalg 4 værelser

Tilvalg 2 værelser

Standard indretning med 3 værelser på 1. salen, badeværelser på hver etage, begge med bruseniche. Snedkerfremstillet køkken, trappe og øvrigt inventar. Store sortsprossede vinduer og døre i træ/alu for minimal vedligeholdelse. Store træ terrasser både foran og bagved huset, så solen altid kan fanges. Terrassen direkte ned til deltaet er åben og giver følelsen af at man sidder på kanten af naturen. Terrassen og haven mod syd kan enten være privat eller der kan åbnes mod fællesskabet på vejen, nem forandring med den store svinglåge.

 

Klik på billederne for at se dem større

Vinduesniche i stuen som ekstra siddeplads og ekstra dyb vinduesniche på 1. salen - begge med udsigt over deltaet- inspireret af vinduesudhæng på husene i Venedig med udsigt over Canal Grande

Snedkerfremstillet køkken i grå linoleum med egetræs bordplade og kanter, fra Snedkeriet Stagetorn produceret få km fra Vinge. Bræddevæg og murstensvæg udført i genbrugsmaterialer fra lokalområdet.

Facade mod delta, lige ud for den kunstige ø - der om sommeren er fyldt med markblomster. Fællesarealerne omkring huset er også spækket med markblomster.

Indgang gennem haven, solafskærmning over indgang og terrasse med trælameller.

6m2 skur der sammen med den brede svinglåge afskærmer haven mod vejen.

Stue og køkken går ud i et og giver rum til masser af gæster.

Depot under trappe i forlængelse af murstensvæg

Facader og plantegning med haver - terrasse ved skur er tilvalg - gavle har to lodrette vinduer placeret i stuen i stueetagen og i et værelse på 1. salen.

Sælges af: Tegnet i samarbejde med: Bygges af: