INDRETNING

Åben indretning

Stueplan med store åbne rum . Køkken, bryggers, toiletrum og entre.

Valgfri indretning af 1. salen - 2, 3 eller 4 værelser, badeværelse med vaskesøjle

Klik på tegning for stort billede

Tilvalg 4 værelser

Tilvalg 2 værelser

Standard indretning med 3 værelser på 1. salen, badeværelse på 1. sal med bruseniche og toilet i stueetagen. Store sortsprossede vinduer og døre i træ/alu for minimal vedligeholdelse. Træ terrasser på deltasiden af huset, så solen altid kan fanges. Terrassen direkte ned til deltaet er åben og giver følelsen af at man sidder på kanten af naturen. Stor privat have med udgang fra køkken med stor dobbelt terassedør. delvist overdækket af sprosser samt carport og skur i sortmalet træ. 

Klik på billederne for at se dem større

Vinduesniche i stuen som ekstra siddeplads og ekstra dyb vinduesniche på 1. salen - begge med udsigt over deltaet- inspireret af vinduesudhæng på husene i Venedig med udsigt over Canal Grande

Facade mod delta, lige ud for den kunstige ø - der om sommeren er fyldt med markblomster. Fællesarealerne omkring huset er også spækket med markblomster.

Indgang gennem haven, solafskærmning over indgang og terrasse med trælameller.

6m2 skur der sammen med carport afskærmer haven mod vejen, så haven er privat. 

  Tegnet i samarbejde med:                                                                                         Bygges af:

Facader og plantegning med haver - terrasse ved skur er tilvalg - gavle har to lodrette vinduer placeret i stuen i stueetagen og i et værelse på 1. salen.


Illustrationer er vejledende.